PIM til InDesign:

Opdater dine Adobe InDesign-kataloger automatisk
med produktinformation i realtid fra Perfion PIM-systemet

Du kan oprette både trykte og digitale produktkataloger meget hurtigere med et PIM-system, og alle produktdata er altid opdateret.

Tekster, data og billeder bliver opdateret centralt

Perfion Product Information Management-systemet integreres problemfrit med professionelle designværktøjer som Adobe InDesign. Forbindelsen etableres via et brugervenligt tilføjelsesprogram.

Det betyder, at du inde fra Adobe InDesign har direkte adgang til alle de tekster, data og billeder, der er gemt i Perfion PIM-systemet, og som opdateres og vedligeholdes centralt dér. Når produktinformationer eller billeder ændres i Perfion, kan du automatisk opdatere dine InDesign-katalogfiler og andre InDesign-dokumenter med ændringerne.

Produktdata flyder automatisk ind i InDesign-kataloget

Produktdata flyder automatisk ind i InDesign-kataloget

Med Perfion PIM-systemet standser den massive dataudveksling mellem alle de parter, som normalt er involveret i katalogproduktionen, idet de manuelle tilretninger kan erstattes af automatiske opdateringer. Produktinformationerne (tekst, billeder osv.) fra Perfion flyder således direkte ind på de rigtige pladser i katalogskabelonen. Det samme gør priser og andre data fra dit ERP-system, som ligeledes arbejder 100% sammen med PIM-systemet.

Også de tidskrævende korrekturgange ved fremstillingen af katalog-, prisliste- og datablad-filer er fortid. Eventuelle fejl rettes i PIM-systemet, og dine katalogfiler opdateres automatisk med de korrekte data, hvis du ønsker det. Selv sidste-øjebliks-korrekturer kommer med helt frem til trykstart, når du arbejder med trykte kataloger.

Når alle data kun håndteres ét sted, minimeres risikoen for fejl. Katalogets produktionstid bliver også kortere, fordi du ikke længere skal dobbelttjekke, at data er korrekte.

Læs mere:

Update your Product Catalogs Automatically With a PIM System

Sådan publicerer du kataloger, datablade og prislister lynhurtigt med et PIM-system

Sådan publicerer du kataloger, datablade og prislister lynhurtigt med et PIM-system

I denne guide gennemgår vi nogle af de typiske udfordringer i arbejdet med kataloger, prislister og datablade, og hvordan et et Product Information Management-system kan gøre arbejdet hurtigere og resultatet bedre.

Nye katalog-sider oprettes automatisk – eller du styrer selv

Nye katalog-sider oprettes automatisk – eller du styrer selv

Design- og katalogskabelonerne, som du har oprettet i InDesign, kan du genbruge til mange forskellige materialer, både når du ønsker at have fuld kontrol med designprocessen side-for-side, og når du ønsker en mere automatiseret proces.

Til de kataloger, hvor hver side skal have et individuelt præg, og hvor indholdet skal passe til et bestemt antal sider, kan du fortsat tage fuld styring i Adobe InDesign. Med ved at tilføje layout-oplysninger til dit projekt i Perfion kan du også vælge at automatisere sideoprettelsesprocessen i InDesign, så alle eller udvalgte produktelementer automatisk spredes over flere eller færre sider.

Begynd på kataloget inden produktdata er klar

Begynd på kataloget inden produktdata er klar

I Perfion PIM-systemet kan virksomhedens forskellige afdelinger løbende tilføje produktdata til nye produkter. Det betyder, at marketing kan begynde at sætte kataloger op, selvom alle produktdetaljer endnu ikke er på plads. Produkterne kan oprettes i kataloget og gøres klar til publicering, selv om der mangler oversættelser, produktfotos og lignende, eller selv om produkter endnu ikke er oprettet i ERP-systemet. Når afdelingerne senere tilføjer eller opdaterer informationer i PIM-systemet, opdateres informationerne også i det påbegyndte katalog.

At marketing kan komme i gang med et katalog, allerede inden alle produktinformationer er tilgængelige, betyder, at nye produkters time-to-market ofte forkortes markant.

KUNDECASES

Sådan laver virksomheder InDesign-kataloger på ingen tid med Perfion PIM

Læs, hvordan PIM-systemet har revolutioneret produktionen af InDesign-kataloger i andre virksomheder:

Katalog-produktionstiden faldt fra 9 måneder til 1 uge
Kundecase

Katalog-produktionstiden faldt
fra 9 måneder til 1 uge

"Nu tager det ca. 3-4 dage at generere vores 1000-siders hovedkatalog. Derefter skal jeg bruge 2-3 dage til at foretage manuelle justeringer og tjekke det hele, og så er kataloget klar til tryk.

Tidligere tog denne proces op til ni måneder."

Spaldings kan let lave kataloger med Perfion PIM
Kundecase

Spaldings kan let lave kataloger med Perfion PIM

Hvert år udgiver Spaldings et meget stort produktkatalog med 10.000 varer samt en række flyers.

Når produktdata eller billeder ændres i Perfion, kan InDesign-dokumenterne automatisk opdateres med alle ændringerne.

Answer nine simple questions and find out if your product information is ready for B2B e-commerce
TAG TESTEN

Svar på de 9 enkle spørgsmål og få en klar indikation af,
om din virksomhed har behov for et PIM-system.

Det tager kun 2 minutter.

Mange virksomheder opnår store fordele ved at etablere et ”single source of truth” for produktdata med et PIM-system. PIM-systemer eliminerer tidskrævende manuelle processer og mindsker risikoen for fejl.

Få en gratis Perfion live-demo

Se med egne øjne, hvor let du kan styre produktinformationer med Perfion. 

Perfion
Niels Jernes Vej 8 · DK-9220 Aalborg
Tlf. +45 70 26 26 80
perfion.dk
CVR: 26627044