PIM til producenter af pumper og ventiler:

Højere datakvalitet og nemmere administration af produktdata med Perfion PIM-systemet

For producenter af pumper og ventiler er korrekt produktdata altafgørende. Men ofte betyder et stort antal mulige produktkonfigurationer, at den manuelle administration af produktdata bliver meget tidskrævende og med risiko for fejl. De udfordringer kan Perfion Product Information Management-systemet (PIM) til styring af produktinformation løse.

5 store fordele for producenter af pumper og ventiler ved brug af Perfion PIM

  • Du kan præsentere detaljerede data for kunden.
  • Du kan stole på, at data er opdaterede og valide.
  • Du minimerer ressourceforbrug til produktionen af produktblade samt visning af produkter på websites og andre kanaler markant.

  • Du sænker time-to-market med effektiv kvalitetssikring af produktdata.

  • Du kan let administrere produktdata på flere sprog til eksportmarkeder

Hvis du arbejder med pumper og ventiler, ved du, at nøjagtige specifikationer på størrelser, performancekurver, strømforbrug etc. er afgørende for kunderne

Vil man markedsføre sine produkter effektivt, må man kunne levere et detaljeret og korrekt produktblad, ofte med flere siders tabeller, grafer og diagrammer. Samtidig skal det være let at bruge data på tværs af digitale kanaler som website, tekniske portaler, e-kataloger og lignende.

Udfordringen er, at mængden af data på delkomponenterne er stor, og med mange mulige konfigurationer bliver billedet endnu mere komplekst. Manuel opbygning af produktblade bliver derfor både meget ressourcekrævende og med risiko for fejl i data.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Tag fat i os i dag, og én af vores eksperter vender tilbage til dig.

Valide og detaljerede produktdata og produktblade for producenter af pumper og ventiler

Valide og detaljerede produktdata og produktblade

Men med Perfion PIM er det enkelt at oprette og vedligeholde produktdata centralt og hurtigt kombinere data til detaljerede produktblade. Med automatiserede processer kan den manuelle vedligeholdelse af data skæres væk.

Du kan også kombinere data fra en række mulige konfigurationer - eksempelvis en pumpeserie - og generere et produktblad eller en digital visning af produktets specifikationer med intervaller, der tager højde for alle mulige kombinationer inden for serien.

Nedarvning af data effektiviserer arbejdet for producenter af pumper og ventiler

Nedarvning af data effektiviserer arbejdet

Mange komponenter er ens på en del parametre. Med manuel håndtering af produktinformationer, betyder det, at den samme information skal tilføjes igen og igen, men med Perfion PIM kan processen effektiviseres markant med nedarvning af data.

I Perfion vælger du nemlig, hvilke data du vil nedarve til andre komponenter, og dermed behøver du kun ændre ét sted for at redigere alle komponenter med samme data. Det er tilmed muligt at nedarve data mellem forskellige niveauer, så overordnet data eksempelvis nedarves til alle produkter i kategorien, mens bestemte specifikationer kun nedarves til de relevante produkttyper.

Effektivt overblik over produktinformation for producenter af pumper og ventiler

Smidig godkendelsesproces og effektivt overblik over produktinformation

Behovet for 100 procent korrekt data betyder, at producenter af pumper og ventiler ofte har grundige og langstrakte godkendelsesprocesser for eksempelvis produktblade - typisk skal en række produktansvarlige godkende for de komponenter, de hver især har ansvar for.

Denne godkendelsesproces bliver enkel at håndtere i Perfion PIM-systemet, hvor du med workflows kan automatisere processen. På den måde kan du let få overblik og se, hvilke input du mangler at få.

Perfions ”hvor anvendt”-funktion giver dig desuden et hurtigt indblik i, hvor du i dag viser bestemte produkter, billeder og andre produktinformationer. Med muligheden for at konfigurere dashboards i Perfion, kan du enkelt skabe et visuelt overblik over brugen af produktdata.

Hurtig sprogversionering til eksportmarkederne for producenter af pumper og ventiler

Hurtig sprogversionering til eksportmarkederne

Produktinformationer om pumper og ventiler er komplekse nok i sig selv, og læg dertil, at du skal kunne formidle dine produktdata på forskellige sprog til alle dine eksportmarkeder.

Det bliver hurtigt uoverskueligt at holde styr på, medmindre du har et Product Information Management-system, som gør det nemt at vedligeholde data på tværs af sprog.

GUIDE: Sådan publicerer du kataloger, datablade og prislister lynhurtigt med et PIM-system

Sådan publicerer du kataloger, datablade og prislister lynhurtigt med et PIM-system

I denne guide gennemgår vi nogle af de typiske udfordringer i arbejdet med kataloger, prislister og datablade, og hvordan et et Product Information Management-system kan gøre arbejdet hurtigere og resultatet bedre.

Se vores kundecases

Læs, hvordan vi har hjulpet andre producenter af pumper og ventiler:

Perfion PIM leverer produktinformion til 20 websites på 28 sprog hos AVK
Kundecase

Perfion leverer produktinformation om 50.000 varenumre til 20 websites på 28 sprog

Som en af verdens førende ventilproducenter med tusindvis af SKU'er og 28 sprog at kommunikere på har AVK enorme mængder produktinformation at holde styr på. Tidligere var det en udfordring, men med Perfion PIM-systemets fleksibilitet og brugervenlighed har AVK forbedret deres effektivitet markant.

Tidligere tog det 2-3 timer at opdatere et datablad på 21 sprog. Nu tager det 5 minutter.
Kundecase

Tidligere tog det 2-3 timer at opdatere et datablad på 21 sprog. Nu tager det 5 minutter.

Med Perfions indbyggede rapport-designer kan Watson-Marlows 9.000 datablade automatisk oprettes/opdateres på alle sprog og publiceres på websitet med ensartede produktdata fra Perfion.

I dag tager det 5 minutter at ændre i et datablad. Tidligere tog det 2-3 timer.

GUIDE: Klar til B2B e-commerce?

Klar til B2B e-commerce?

Få konkrete råd til, hvordan du gør hovedrent i dine produktinformationer, og læs om de 6 ting, du skal have styr på, for at få succes med
B2B e-commerce.

Se Perfion PIM i aktion

Se med egne øjne, hvor let du kan styre produktinformationer med Perfion.

Perfion
Niels Jernes Vej 8 · DK-9220 Aalborg
Tlf. +45 70 26 26 80
perfion.dk
CVR: 26627044