PIM til belysningsindustrien

Nem håndtering af produktvarianter og markedets krav til data med Perfion PIM-systemet

Virksomheder i belysningsbranchen skal vedligeholde et stort antal produktvarianter og håndtere forskellige krav til produktdata fra forskellige markeder.

Med et Product Information Management (PIM)-system bliver det en strømlinet, automatiseret proces, som øger konkurrenceevnen.

5 store fordele for belysningsvirksomheder
ved brug af Perfion PIM:

  • Du kan effektivt vedligeholde et stort antal produkter og produktvarianter.
  • Du kan nemt leve op til de forskellige lovgivningsmæssige krav til produktdata, som dine eksportmarkeder kræver
  • Du effektiviserer vedligehold af sammensatte produkter gennem nedarvning af data.

  • Du kan let administrere produktdata på mange sprog til eksportmarkeder.

  • Du kan langt hurtigere producere kataloger, datablade, teknisk dokumentation, osv.

Hvis du arbejder med produkter inden for lys og belysning, kender du udfordringen med at skulle levere valide produktinformationer til kunderne i en fart

Her handler det om størrelser, fiksturer, kelvin, lystype, lovgivningsbestemte monteringskrav og meget andet. Ofte med forskellige krav fra marked til marked, på flere kanaler og på mange sprog.

Det bliver hurtigt meget ressourcekrævende at håndtere et stort antal produktvarianter manuelt. Derfor er det altafgørende med et Product Information Management (PIM)-system, der kan være “Single Source of Truth” for produktdata og sikre både datakvalitet og en høj effektivitet.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Tag fat i os i dag, og én af vores eksperter vender tilbage til dig.

Nedarvning af data gør det nemt at opdatere varianter

Nedarvning af data gør det nemt
at opdatere varianter

Mange virksomheder inden for belysning arbejder med et stort antal produktvarianter. Noget så simpelt som en lampe findes typisk i mange variationer og produktkombinationer, og ændringer på ét delelement kræver, at man opdaterer et stort antal produkter.

Med Perfions fleksible funktion til nedarving af data kan du automatisere denne ressourcekrævende opgave, så du med få klik kan sikre dig, at ændringer slår igennem på alle relevante steder i produktserien.

Hurtig sprogversionering til eksportmarkederne

Hurtig sprogversionering
til eksportmarkederne

Virksomheder i belysningsbranchen arbejder oftest på mange markeder, og derfor er det afgørende at kunne levere korrekte produktinformationer på flere sprog.

Sprogversioneringer bliver nemt noget rod og en kilde til fejl, fordi de er ressourcekrævende at holde opdateret, hvis du skal gøre det manuelt. Med PIM-systemet som Single Source of Truth er det nemt at sikre, at alle opdateringer slår korrekt igennem på alle sproglag, så du undgår forvirring og frustrerede kunder på grund af forkert produktinfo.

Effektiv håndtering af produktdata på flere sprog

Effektiv håndtering af produktdata på flere sprog

Dette er din guide til at indtage nye markeder, uden at vækstambitionerne kvæles i et hav af sprogvarianter og manuelle opgaver.

Nemt at importere og eksportere data i rette format

Nemt at importere og eksportere data
i rette format

Hvis du modtager data fra flere underleverandører, er det formentlig i forskellige formater og svingende kvalitet.

Med et PIM-system som Perfion bliver det let at strukturere dine produktdata og få overblik over, hvilke informationer du mangler. Samtidig kan du definere forskellige “views” af dine produktdata, hvilket gør det hurtigt at eksportere netop de data, som dine enkelte kunder efterspørger.

Et fleksibelt system til en branche i udvikling

Et fleksibelt system
til en branche i udvikling

Udviklingen inden for lyskilder og belysning går stærkt, og de lovgivningsmæssige krav til virksomheder i branchen ændres løbende. Derfor er det nødvendigt med et fleksibelt PIM-system, som gør det nemt at ændre og tilføje datafelter samt at håndtere metadata som f.eks. certifikater på en effektiv måde.

Berig produkter med data uden at tynge dit ERP

Berig produkter med data
uden at tynge dit ERP

Et ERP-system egner sig ikke til at distribuere detaljerede produktinformationer, billeder og video til webshop, kataloger, osv. Med Perfion PIM kan du holde de “bløde” produktdata ude af ERP-systemer og samtidig sikre, at de relevante “hårde” data synkroniseres mellem ERP og PIM.

Du kan i PIM-systemet opbygge produktkategorier og -hierarkier, der ikke tynger ERP-systemet, og som både gør det nemt for dig at administrere og logisk for kunderne at finde rundt i, når de møder produktinformationer om lamper og lyskilder i kataloger, på webshoppen, osv.

6 daglige opgaver i ERP, som bliver meget lettere med et PIM-system

6 daglige opgaver i ERP, som bliver meget lettere med et PIM-system

Frigør dig fra ERP-systemets begrænsninger og publicér alle produktinformationer – inklusive ERP-data – direkte i din webshop, kataloger, datablade, prislister. I denne guide fortæller vi hvordan.

Hurtig produktion af kataloger og datablade

Hurtig produktion af kataloger og datablade

Du har brug for at kunne producere både lækre produktkataloger, PDF’er med detaljeret teknisk dokumentation og kundespecifikke datablade.

Uden et PIM-system er det en meget ressourcekrævende opgave, men med Perfion PIM kan processen automatiseres ved hjælp af templates og integration til InDesign. Det er endda muligt at lade kunderne betjene sig selv og generere tilpassede datablade online for de produkter, de har interesse i.

GUIDE: Sådan publicerer du kataloger, datablade og prislister lynhurtigt med et PIM-system

Sådan publicerer du kataloger, datablade og prislister lynhurtigt med et PIM-system

I denne guide gennemgår vi nogle af de typiske udfordringer i arbejdet med kataloger, prislister og datablade, og hvordan et et Product Information Management-system kan gøre arbejdet hurtigere og resultatet bedre.

Se vores kundecases

Læs, hvordan vi har hjulpet andre belysningsvirksomheder:

Quoizel logo Kundecase Vi modellerer produktdata præcis som vi ønsker
Kundecase

Vi modellerer produktdata præcis som vi ønsker

"Med Perfion kan jeg frit modellere vores produktdata, som jeg ønsker. Alt er muligt! Vores virksomhed ændrer og udvikler sig hele tiden, men PIM-systemet har altid kunnet følge med. Investeringen i Perfion har tjent sig ind mange gange."

Med Perfion kan vi hurtigt ændre og tilføje felter
Kundecase

Med Perfion kan vi hurtigt
ændre og tilføje felter

"Selv om vores produktsortiment er vokset i stor skala - 20 procent på tre år - har vi ikke ansat flere medarbejdere. Det har været muligt, fordi Perfion PIM-løsningen tillader os at arbejde ekstremt effektivt med vores produktdata."

Med Perfion PIM håndterer vi nemt produktdata for 50.000 varenumre på fire sprog
Kundecase

Med Perfion PIM håndterer vi nemt produktdata for 50.000 varenumre
på fire sprog

Fordi det er så let at arbejde med produktdata i Perfion, er markedsindføringstiden for nye produkter nu langt kortere end før. 

Se Perfion PIM i aktion

Se med egne øjne, hvor let du kan styre produktinformationer med Perfion.

Perfion
Niels Jernes Vej 8 · DK-9220 Aalborg
Tlf. +45 70 26 26 80
perfion.dk
CVR: 26627044