PIM til producenter af skruer, bolte og beslag:

Hurtigt til markedet med altid opdaterede produktdata

Mange produktvarianter og et stort behov for fejlfrie produktdata. Den kombination gør håndtering af produktdata til en kompleks opgave for producenter af beslag. Med Perfion PIM-systemet kan du centralisere dine produktdata og gøre både vedligehold og distribution meget enklere.

5 store fordele for beslagproducenter
ved brug af Perfion PIM

  • Du får én Single Source of Truth for produktdata, så du nemt og effektivt kan vedligeholde et stort antal produkter og produktvarianter.
  • Du kan let håndtere produktbilleder, -videoer og lignende produktinformation.
  • Du kan langt hurtigere producere kataloger og produktblade, og du eliminerer risikoen for menneskelige tastefejl.
  • Du effektiverer vedligehold af produkter gennem nedarvning af data.
  • Du kan let administrere produktdata på mange sprog til eksportmarkeder.

Skruer med forskellige hovedtyper, mange variationer af dimensioner på beslag, varianter af materialer, forskellige konstruktionstyper, osv...

Beslagproducenter har ofte en kompleks produktportefølje, når det handler om at vise alle relevante produktinformationer til kunderne.

Samtidig kan forkerte eller mangelfulde produktinformationer have store konsekvenser, da kunderne anvender beslagene på baggrund af data på for eksempel bæreevne og lignende.

Det bliver hurtigt ressourcetungt at administrere et stort antal produkter og produktvarianter manuelt. For at kunne leve op til kundernes forventninger om hurtigt at kunne få detaljerede og kundespecifkke produktinfomationer, er det nødvendigt med et Product Information Management (PIM)-system, der kan være Single Source of Truth for produktdata.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Tag fat i os i dag, og én af vores eksperter vender tilbage til dig.

Løsriv produktvisning fra ERP uden at bryde datastrukturen

Løsriv produktvisning fra ERP uden at bryde datastrukturen

Et ERP-system er ikke en velegnet platform til at distribuere detaljerede produktinformationer til de kundevendte kanaler som webshop, kataloger, osv.

Men med et PIM-system kan du bevare din ERP-struktur og samtidig opbygge en struktur i PIM-systemet, der er skræddersyet til den måde, kunderne har brug for at se produkterne. Du kan opbygge produktkategorier og -hierarkier, som både gør det nemt for dig at administrere og logisk for kunderne at finde rundt i.

6 daglige opgaver i ERP, som bliver meget lettere med et PIM-system

6 daglige opgaver i ERP, som bliver meget lettere med et PIM-system

Hvordan ville verden se ud, hvis du kunne frigøre dig fra ERP-systemets begrænsninger og i stedet kunne publicere alle produktinformationer -inklusive ERP-data – direkte i din webshop, i kataloger, datablade og prislister? Det giver vi svar på i denne guide.

Nem opbevaring og distribution af multimedier

Nem opbevaring og distribution af multimedier

Produktbilleder, -videoer, certifikater og lignende er besværlige at håndtere, medmindre du har et PIM-system, hvor du kan gemme og organisere dine produktrelaterede digitale filer.

PIM-systemet erstatter de løsrevne databaser og mapper med billedfiler og gør det nemt at bevare overblikket, så du kan sikre, at produkterne altid præsenteres sammen med de rigtige og opdaterede marketingmaterialer, som kunderne efterspørger.

Lynhurtig produktion af datablade og kataloger

Lynhurtig produktion af datablade og kataloger

Med store produktporteføljer, som beslagproducenter ofte har, bliver udarbejdelsen af produktkataloger en meget langsommelig og ressourcekrævende opgave. Med Perfion PIM sparer du nemt hundredvis af timer på manuelt copy-paste arbejde og interne e-mails, fordi du automatisk kan trække produktinformationer ind i dine publikationer og samtidig kan stole på, at de er valide.

På den måde kan du let producere specikke materialer til eksempelvis messer, og det bliver endda muligt at lade kunderne betjene sig selv online og automatisk generere de datablade, de har brug for.

Sådan publicerer du kataloger, datablade og prislister lynhurtigt med et PIM-system

Sådan publicerer du kataloger, datablade og prislister lynhurtigt med et PIM-system

I denne guide gennemgår vi nogle af de typiske udfordringer i arbejdet med kataloger, prislister og datablade, og hvordan et et Product Information Management-system kan gøre arbejdet hurtigere og resultatet bedre.

Korrekt produktdata på alle sprog

Korrekt produktdata på alle sprog

Beslagproducenter sælger som oftest til et internationalt marked, og derfor er det afgørende at kunne levere produktinformationer på flere sprog.

Sprogversioneringer bliver nemt noget rod og en kilde til fejl, fordi det er ressourcekrævende at holde opdateret, hvis man skal gøre det manuelt. Med PIM-systemet som single source of truth er det nemt at sikre, at alle opdateringer slår korrekt igennem på alle sproglag, så man undgår forvirring og frustrerede kunder på grund af forkert produktinfo.

Med automatiske oversættelser kan tidsforbruget minimeres markant, da du kan nøjes med at korrekturlæse oversættelserne i stedet for at lave dem fra bunden.

Nedarvning af data effektiviserer arbejdet

Nedarvning af data effektiviserer arbejdet

Mange beslag vil være ens på en del parametre. Med manuel håndtering af produktinformationer, betyder det, at den samme information skal tilføjes igen og igen, men med Perfion PIM kan processen effektiviseres markant med nedarvning af data.

I Perfion vælger du nemlig, hvilke data du vil nedarve til andre produktvarianter, og dermed behøver du kun ændre ét sted for at redigere alle produkter med samme data.

Bevar kontrollen gennem brugerstyring

Bevar kontrollen gennem brugerstyring

Når produktdata er fragmenteret i forskellige regneark og databaser, er det svært at holde styr på, hvem der opdaterer hvad. Med Perfion PIM-systemet kan du oprette brugerroller og sikre, at medarbejdere kun har adgang til at redigere i relevante produktinformationer, så du bevarer kontrollen over dine data.

Se vores kundecases

Læs, hvordan vi har hjulpet andre beslagproducenter:

Katalogproduktion tager nu 1 uge i stedet for 9 måneder
Kundecase

Katalogproduktion tager nu 1 uge i stedet for 9 måneder

”Perfion har fuldstændig revolutioneret vores katalogproduktion. Tidligere tog det adskillige
fuldtidsmedarbejdere op til ni måneder at producere vores store hovedkatalog. Nu kan to personer gøre arbejdet inden for en uge.”

Se Perfion PIM i aktion

Se med egne øjne, hvor let du kan styre produktinformationer med Perfion.

Perfion
Niels Jernes Vej 8 · DK-9220 Aalborg
Tlf. +45 70 26 26 80
perfion.dk
CVR: 26627044